Terug

Marvin Gaye Midnight Love TourPrint

Share: 

Marvin Gaye komt op 14 februari 1981 per boot in Oostende aan. Hij is hier om zijn sterrenbestaan in de VS te ontvluchten en in Oostende vindt hij precies de rust die hij nodig heeft. Hij leeft er een tijdje bij een Vlaams gezin en ontmoet diverse Oostendenaars tijdens zijn verblijf.

Op uw (onleende) iPod ontmoet u de hoofdrolspelers van het boeiende verhaal van Marvin Gaye's tijd in Oostende, terwijl zij u door de stad gidsen. Zij nemen u mee naar de sleutelplekken in het verhaal, zoals het appartement waar de monsterhit 'Sexual Healing' tot stand kwam. Daarbij reist u terug naar de jaren '80 dankzij sprekende archiefbeelden, waardoor u elk moment verwacht dat de zanger van achter de volgende hoek zal tevoorschijn zal komen.

Jamie Lidell is de ceremoniemeester tijdens deze tour, maar u ontdekt ook hoe Oostends icoon Arno destijds met de soulzanger in contact kwam tijdens diens verblijf.

U kan de iPod-audiogids ontlenen bij Toerisme Oostende vzw aan € 5 per persoon.

Wij raden u aan om deze toestellen te reserveren op voorhand, want het aantal beschikbare iPods is beperkt. Reserveren kan telefonisch (+32 59 70 11 99) of via e-mail (info@visitoostende.be).
De toestellen worden tot uiterlijk 14.00 u ontleend. In verband met de waarborg voor de toestellen, dient u een kredietkaart of identiteitskaart voor te kunnen leggen en ter plaatse een formulier in te vullen.

Outdoor
Museum
Audiogids
Marvin Gaye Midnight Love Tour
Monacoplein 2
8400  Oostende
België
Email: 
info@visitoostende.be
Telefoon: 
+32 59 70 11 99
GSM: