Terug

Citygame RosaliePrint

Share: 

'Rosalie' is het splinternieuw digitaal spel dat werd ontwikkeld door Toerisme De Panne. Het wordt gespeeld in de pittoresske en verkeersluwe Dumontwijk.

Kinderen van 8 tot 14 jaar vormen de doelgroep van 'Rosalie'. Uiteraard kunnen mama en papa, grote zus en grote broer, en oma en opa ook meespelen!
Het kan het ganse jaar door individueel, in gezinsverband of in groep (max. 6 personen) gespeeld worden. Het wordt gespeeld met een iPad die je bij de start van het spel meekrijgt.

Het parcours ligt niet vast, maar je moet wel 10 locaties vinden aan de hand van de digitale kaart. Per locatie is een keitof spel voorzien. Hoe sneller en beter je de opdracht afwerkt, hoe meer punten. Doorheen het spel zijn vijf quizvragen verwerkt, die leveren uiteraard ook extra punten op.
De iPad weet waar je zit omdat je per locatie een QR-code moet inscannen. De QR-code is zoals een streepjescode in de supermarkt: de iPad scant ze in en zo start je een nieuwe opdracht.

Op het einde van het spel keer je terug naar de startplaats, namelijk Toerisme De Panne (Gemeentehuis, Zeelaan 21). Daar geef je de iPad terug en krijg je je deelnamecertificaat met je score. Je kan ook onmiddellijk jouw deelname aan het spel delen op jouw persoonlijke Facebook-account.

Outdoor
Kinderen
Toegankelijk mindervaliden
Citygame Rosalie
Zeelaan 21
8660  De Panne
België
Email: 
toerisme@depanne.be
Telefoon: 
+32 58 42 18 18
GSM: