Veelgestelde vragen

Wat zijn mogelijke bijkomende kosten?

Sommige kosten zijn niet in de verhuurprijs van de vakantiewoning inbegrepen. Deze bijkomende kosten zijn afhankelijk van de vakantiewoning. Bijkomende kosten kunnen zijn: dossierkosten, gas, verwarming, elektriciteit, water, telefoon, internet, eindschoonmaak, … Alle informatie over bijkomende kosten wordt verstrekt door het verhuurkantoor bij het afsluiten van de huurovereenkomst en zijn te lezen in de algemene voorwaarden.

Hoe worden de bijkomende kosten berekend?

Deze kosten worden op verschillende manieren berekend: een vast bedrag per week of verblijf, of verrekend op basis van verbruik. Alle informatie over bijkomende kosten wordt verstrekt door het verhuurkantoor bij het afsluiten van de huurovereenkomst en is te lezen in de algemene voorwaarden van het verhuurkantoor.

Waar kan ik meer informatie krijgen over bijkomende kosten?

Wens je meer informatie over de bijkomende kosten, contacteer dan het verhuurkantoor. Logeren aan Zee doet geen uitspraken over kosten die naar verbruik en ter plaatse worden afgerekend. Logeren aan Zee heeft geen inzage in meterstanden en is niet bekend met gehanteerde eenheidsprijzen. Zodoende kunnen wij hieromtrent geen standpunt innemen, noch kunnen wij achteraf bemiddelen en/of tegemoetkomingen doen. Logeren aan Zee aanvaardt geen aansprakelijkheid in de afwikkeling van de bijkomende kosten.