Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een boeking online?

Volg deze vier stappen voor het online reserveren van jouw vakantiewoning:

Stap 1
Selecteer jouw favoriete vakantiewoning. Zoeken kan op verschillende manieren:
- Via ‘Zoek en boek’
- Via ‘Zoek een verhuurkantoor’
- Via ‘Onze badplaatsen’

Stap 2
Je krijgt een lijst met vakantiewoningen die voldoen aan jouw gekozen selectiecriteria. Verfijn het resultaat d.m.v. de criteria links op je scherm. Voor meer informatie over een bepaalde vakantiewoning klik je op ‘Meer info’. Je krijgt dan de details te zien.

Stap 3
De ideale vakantiewoning gevonden? Klik op ‘Toon beschikbaarheid en prijzen’ en selecteer de gewenste periode. Klik vervolgens op ‘Boeken’.

Stap 4
Vul het boekingsformulier volledig en correct in, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op ‘Versturen’.

Hoe weet ik zeker dat mijn online boeking gelukt is?

Zodra je het ingevulde boekingsformulier verstuurd hebt, ontvang je online en via e-mail een bevestiging. Daar staat je boekingsnummer in. Wij raden je aan deze pagina af te drukken en te bewaren. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze Helpdesk via email: info@logerenaanzee.be. Na de bevestiging van Logeren aan Zee, ontvang je een tweede bevestiging van het verhuurkantoor met meer details. Logeren aan Zee fungeert namelijk alleen als tussenpersoon. Alle verdere informatie en afhandeling gebeurt via het verhuurkantoor.

Ik heb een vakantiewoning geboekt, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Check de inbox en de spam/junkmail van het e-mailadres opgegeven in het boekingsformulier. Vind je geen email terug? Contacteer onze Helpdesk met je boekingsnummer. Dit kan per email: info@logerenaanzee.be.

Kan ik altijd online boeken?

Als er nog beschikbaarheid is, kun je in principe altijd online boeken, ook als het een aankomstdatum op korte termijn betreft. Voor een vlotte dienstverlening vragen wij wel rekening te houden met de openingsuren van het verhuurkantoor. Logeren aan Zee fungeert enkel als tussenpersoon. Het verhuurkantoor heeft op deze manier de mogelijkheid je alle nodige info voor een aangenaam verblijf te bezorgen.

Hoe lang van tevoren kan ik boeken?

Bij elke vakantiewoning staat in de kalender aangegeven wanneer deze geboekt worden. De meeste vakantiewoningen kunnen enkel voor het actuele jaar geboekt worden. Wil je een boeking maken voor een periode verder in de toekomst? Klik op de link onder de boekingsperiodes ‘Ik wil boeken voor een andere periode’ en stuur het ingevulde formulier door naar het verhuurkantoor.